> Bureaustoelen > Bureaustoelen XXL >
Bureaustoel PRO-TEC XXL volledig gestoffeerd, zwart

Bureaustoel PRO-TEC XXL volledig gestoffeerd, zwart

PRO-TEC XXL - De hoge belastingstoel zoals hij hoort te zijn!

Ook zware persoonlijkheden willen comfortabel en ergonomisch zitten.

De bureaustoel PRO-TEC XL is ideaal voor sterke en grote mensen met een gewicht tot 150 kg.

Met zijn een uitstekende afwerking, stevige en verstelbare onderdelen is de bureaustoel op elke gewenst zit niveau af te stellen op vele manieren: De zitting kan eenvoudig worden aangepast.

Zowel in de diepte en de helling.

Bovendien kan de zitbreedte individueel ingesteld door instelbare armleuningen.

De armleuningen zijn voorzien van een self-supporting systeem en kunnen in hoogte EN breedte afgesteld worden.

Het robuuste synchroon mechanisme kan worden vergrendeld in verschillende zitposities en daarnaast volledig worden aangepast op het lichaamsgewicht middels de zgn 1 vinger bediening in het mechanisme.

Zo kan de PRO-TEC XL met weinig inspanning worden aangepast aan de specifieke zitwens en optimale ergonomische zithouding van het lichaam.

Denk groot!

: De weelderige en aangenaam stevige vulling van zowel de zitting als de rugleuning zorgt voor een maximaal zitcomfort.

Deze bureaustoel is bekleed met extra slijtvast materiaal, hetgeen nodig is in verband met de sterke belasting.

De rugleuning is voorzien van een extra brede hoofdsteun en geintegreerde lendensteun (onderrug) voor gezond en actief zitten.

De ergonomische eigenschappen in combinatie met de hoogwaardige afwerking en gebruikte materialen zullen bij de meeste mensen vroegtijdige vermoeidheid voorkomen.

Zithoogteverstelling met verzwaarde Toplift Extra dikke gewatteerde zitting en rugleuning (onderrug) Stoffen bekleding van onderhoudsvriendelijk en duurzaam extra dik stofweefsel Synchroonmechanisme, 4-voudige verstelbaar individueel op het lichaamsgewicht Ergonomische rugleuning met lendensteun Instelbare zitdiepte, zithoek en zitbreedte voor een ergonomische zit op elke gewicht en lengteExtra brede rugleuning met geintegreerde hoofdsteun 3D armleuningen: 7-voudig verstelbaar in hoogte en breedte.

Voorzien medium-hard bekleedde armsteun Hoogwaardige afwerking met duurzame materialen zorgen voor een hoge stabiliteit Eenvoudige bediening voor individuele zitwensen op basis van het lichaamUitgerust met geremde veiligheidswielen voor tapijt ArtikelspecificatiesFabrikantBuerostuhl24Bekleding: StofKleur: ZwartZithoogte: 50 - 61 cm
Zitbreedte: 49 cm
Zitdiepte: 44 - 49 cm
Hoogte rugleuning: 77 cm
Hoofdsteun: (Geintegreerd in de rugleuning)Armleuningen: Inclusief beklede softpad armleuningen (in hoogte verstelbaar)Hoogte armleuningen: 17 - 22 cm
Wielen: 11 mm x 50 mm (voor taptijt) (inclusief)Maximaal belastbaar tot: 150 kgGewicht: 22 kgConditie: Direct uit fabriek in originele dichte verpakkingGarantie: 24 maanden

€ 488.90