> Bureaustoelen > Kantoor Bureaustoelen >
Bureaustoel FOCUS 20 HD, zwart

Bureaustoel FOCUS 20 HD, zwart

FOCUS 20 HD- zitgenot met kwaliteit!

De bureaustoel FOCUS 20 HD brengt veel comfort voor een zeer lage prijs.

Deze robuuste, trendy bureaustoel biedt daarbij vele ergonomische voordelen die geschikt is voor intensief gebruik op kantoor of thuis.

Het synchroonmechaniek, wat de zitting met de rugleuning koppelt zorgt ervoor dat zitting en rugleuning altijd in balans zijn: ook met het achterover leunenDe zitting met armleuningen en de lage (en daardoor goed ondersteunende) rugleuning volgen daarbij de achterwaartse beweging en altijd voor een optimale ondersteuning van de rug en zitvlak.

de stevige stoffen bekleding en afgeronde voorkant van de zitting zorgen voor een maximaal zitcomfort gedurende de hele werkdag van ca.

8 uur Door zijn compacte vorm en gebogen rugleuning leent deze bureaustoel zich uitstekend voor en wat langere werktijd.

Dit ook mede door het synchroonmechanisme in de zitting wat een ontspannen zithouding mogelijk maakt.

Zithoogteverstelling met gasveerZeer robuuste/slijtvaste en mooi afgewerkte stoffen bekleding, getest op 100.

000 schuururenGrote en extra opgevulde, voorgevormde en gewatteerde zitting met afgeronde voorkantTraploos synchroonmechanisme om ontspannen achterover te leunenLage ergonomische rugleuningInclusief elegante kunststof design armleuningen (niet verstelbaar)Lichtgewicht kunststof onderstel van hoge kwaliteitInclusief gewichtsafhankelijke, geremde dubbele veiligheidswielenArtikelspecificatiesProducenthjh OfficeBekleding: 100% polyesterKleur: ZwartZithoogte: 46 - 56 cm
Zitbreedte: 47 cm
Zitdiepte: 45 cm
Hoogte van de rugleuning: 42 cm
Armleuningen: Incl.

armleuning (hoogte ca.

21 cm
)Hoofdsteun: GeintegreerdWielen: 11 mm x 65 mm voor tapijten (inclusief)Maximaal belastbaar tot: 120 kgGewicht: 13 kgConditie: Splinternieuw uit fabriek in originele dichte verpakking Garantie: 24 maanden

€ 135.90