> Bureaustoelen > Kantoor Bureaustoelen >
Bureaustoel ERGO LINE (leder), zwart

Bureaustoel ERGO LINE (leder), zwart

ERGO LINE: Zit ontspannen door organische vormgeving en veel instelbare functiesBekend van TV (journaal, Pauw en Witteman) Een ongebruikelijke ontwerp en optimale ondersteuning van een goede zithouding wordt zelden gevonden in een stoel.

De vloeiende organische vorm van de rugleuning van deze Ergo line bureaustoel zorgt voor een dynamische zit en ondersteunt zo de individuele, flexibele ribben van de menselijke wervelkolom.

Deze zgn ribben op de rugleuning zijn dan ook het geheim van de stoel.

Ze passen zich aan de individuele wervelkolom en hebben ook een geintegreerde lendensteun die de wervelkolom stabiliseert op de juiste plaatsen.

Deze bureaustoel brengt niet alleen qua design frisheid in uw kantoor, maar houdt ook de rug actief en houdt het lichaam daardoor op conditie.

De traploze zithoogteverstelling is natuurlijk net zo belangrijk als synchroon mechanisme wat zich instelt op uw lichaamsgewicht.

De armsteunen kunnen in vijf standen worden ingesteld volgens uw wensen, De de stabiele voet van verchroomd staal is optimaal geschikt voor dagelijks gebruik op kantoor.

Deze stoel is verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren en heeft ook een variant in zwart leer.

Bij het ontwerp van deze bureaustoel, werd veel nadruk gelegd op de actieve en meest ideale zithouding.

De Ergo line past zich dan ook volledig aan aan het lichaam van de gebruiker, omdat het is uitgerust met een een nieuw veelzijdig in te stellen synchroon mechanisme.

Hiermee kunt u de helling van de zitting en rugleuning onafhankelijk van elkaar instellen.

Ook zorgt de gevormde lendesteun ervoor dat de onderrug te allen tijde actief ondersteund wordt.

Traploze zithoogte verstelling middels een stevige gasveerSynchroon mechanisme met extra grote kantelhoek en kan in 4 standen worden vergrendeldErgonomisch gevormde extra gewatteerde rugleuningErgonomische zitting met voorgevormde en afgerond einde voor een actieve zithoudingHoogwaardig zitcomfort: ergonomisch gevormde, extra dik gevulde, zitting voor een optimale zithoudingIn hoogte verstelbare armleuningen met zachte bekleding, in verschillende standen in hoogte te verstellenLuxe designer voet in zwatr metalen uitvoeringLuxe gewichtsafhankelijke, geremde wielen voor tapijtenDeze bureaustoel voldoet aan alle veiligheidseisen voor bureau- en kantoorartikelen volgens de EU afspraken zoals vastgelegd in DIN EN 1335 deel 1-3ArtikelspecificatiesFabrikantHJH OfficeBekleding: 100% LederKleur: ZwartZithoogte: 47 - 59 cm
Zitbreedte: 50 cm
Zitdiepte: 42 cm
Hoogte rugleuning: 60 cm
(traploos instelbaar)Armleuningen: incl.

armleuningen met bekleding (in hoogte verstelbaar)Hoogte armleuningen: 18 - 25 cm
(in 4 standen te verstellen)Wielen: 11 mm x 50 mm voor tapijten (inclusief)Maximaal belastbaar tot: 120 kgGewicht: 16,5 kgConditie: Nieuw in originele dichte verpakking vanuit de fabriekGarantie: 24 maanden

€ 279.90